Παρασκευή 09 | 12 | 2022
MyLook.gr >> Δέρμα >> Tight Lift -Lifting χωρίς νυστέρι
Tight Lift -Lifting χωρίς νυστέρι

Tight Lift -Καθολικό Lifting χωρίς νυστέρι

tight_lift1.jpg

Το πέρασμα του χρόνου προκαλεί γήρανση του δέρματος, μια διαδικασία κατά την οποία αρχικώς έχουμε αλλαγή του περιγράμματος του προσώπου και στη συνέχεια τη δημιουργία ρυτίδων. Τα πολλά χαμένα κιλά έπειτα από δίαιτες και θεραπείες αφήνουν δυστυχώς επίσης τα σημάδια τους. Αυτά οφείλονται στην ελάττωση του κολλαγόνου και των ελαστικών ινών, τη μείωση του υποδόριου λίπους, τη χαλάρωση των μυών και την απώλεια του όγκου των οστών.
Μέχρι σήμερα οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις (botox, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος κ.ά) έδωσαν λύσεις στο πρόβλημα των ρυτίδων. Όμως σε ότι αφορά τη χαλάρωση του προσώπου και του σώματος δεν είχε δοθεί μέχρι τώρα ικανοποιητική λύση, με αποτέλεσμα αυτό το πρόβλημα να οδηγεί τα άτομα συχνά σε απόγνωση. To Tight-Lift αποτελεί την θεραπεία που εστιάζεται στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης της επιδερμίδας. 


Η Τεχνολογια 
ximiiko_peeling.jpg
Η θεραπεία Tight - Lift κάνει χρήση δύο εκ των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών, των ραδιοσυχνοτήτων και του φωτός LASER σε συνδυασμό. Δηλαδή Fractional RF (Ραδιοσυχνότητες) και Fractional Laser σε ταυτόχρονη εκπομπή. Έτσι έχουμε μια μοναδική επίδραση από την απευθείας παροχή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο βιοδιέγερση μέσω του φωτός Laser. Η Fractional ραδιοσυχνότητα δημιουργεί θερμότητα και ενέργεια (ATP). Η θερμότητα προκαλεί επαναδιαμόρφωση των ινών κολλαγόνου με αποτέλεσμα τη σύσφιξή τους, ενώ η ενέργεια επιδιορθώνει τις βλάβες σε επίπεδο DNΑ.


Πού και πότε είναι απαραίτητο το Tight Lift;

tight_lift2.jpg
Η θεραπεία Tight - Lift ενδείκνυται:

- Για τη χαλάρωση του δέρματος σε όλα τα σημεία του προσώπου και του σώματος.
- Όταν υπάρχουν σημάδια από ουλές, ραγάδες - ραβδώσεις (κόκκινες και λευκές) ή διευρυμένοι πόροι.
- Όταν θέλουμε να επιτύχουμε αναζωογόνηση δέρματος (σε μειωμένη σφριγηλότητα δέρματος λόγω μικρότερης παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, και άγρια υφή) και στην ενεργό ακμή.

Πώς λειτουργεί;

dry_skin.jpg
Οι κορυφαίες τεχνολογίες σε συνδυασμό με την αρτιότερη ιατρική τεχνογνωσία στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας δημιούργησαν τη θεραπεία Tight - Lift. Πρόκειται για μια μοναδική και πρωτοπόρα θεραπεία που προσφέρει πλήρη επαναδόμηση (lifting χωρίς χειρουργείο) όλων των λειτουργιών του δέρματος προσώπου και σώματος, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η θεραπεία Tight - Lift δρα αποτελεσματικά τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος σε βάθος μέχρι 3,5mm, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο αποκατάστασης, ακόμη και το καλοκαίρι και χωρίς τον κίνδυνο υπερμελαχρώσεων.


tight_lift3.jpg
Τι επιτυγχάνεται με τη θεραπεία Tight - Lift;

 • Άμεση σύσφιξη και lifting τόσο στα γερασμένα όσο και στα νεανικότερα με τάση χαλάρωσης δέρματα, δημιουργώντας τη δυνατότητα να παραχθεί νέο αυτόλογο κολλαγόνο και ελαστίνη από τον οργανισμό. Παρατηρείται ορατή βελτίωση στις γραμμές έκφρασης.
• Αναζωογόνηση του δέρματος σε όποια περιοχή εφαρμόζεται (πρόσωπο, λαιμός, στήθος, χέρια).
• Αναδιαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου που έτσι ξαναβρίσκει την εκφραστική αρμονία του.
• Οριοθέτηση του περιγράμματος του προσώπου και των χειλιών. 
• Το αποτέλεσμα lifting στο σώμα δημιουργεί επαναμορφοποίηση της «φιγούρας», χαρίζοντας αρμονία στη σιλουέτα του σώματος και πλήρη εξάλειψη των ραβδώσεων και της χαλάρωσης του δέρματος, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις!
• Βελτίωση της υφής του δέρματος με αποτέλεσμα να γίνεται πιο απαλό, πιο φωτεινό, πιο λείο και να αποκτά νεανικότερη όψη, ενώ μειώνεται το μέγεθος των διευρυμένων πόρων.
• Εξαφάνιση μικροσημαδιών και μικροουλών, και ορατή μείωση βαθύτερων ουλών!
 
 Πλεονεκτήματα της θεραπείας Tight - Lift;

thermage_homepage.jpg
1. Προσφέρει ογκομετρική σύσφιξη.
2. Έχει μοναδική επίδραση από την απευθείας παροχή θερμότητας μέσω των μικροϋπολογιστικών βελονών Fractional.
3. Η σύσφιξη επιτυγχάνεται χωρίς τομές, ράμματα ή μώλωπες.
4. Επιφέρει λιγότερο πόνο.
5. Δεν έχει καμία παρενέργεια, ενώ η αποκατάσταση είναι άμεση.
6. Έχει άριστα αποτελέσματα, ορατά από την πρώτη συνεδρία.
7. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.
8. Είναι μια θεραπεία ιδανική για όλες τις εποχές, ακόμη και για το καλοκαίρι, καθώς και για κάθε τύπο δέρματος, αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία ή κίνδυνο υπερμελαχρώσεων, όπως κάνουν οι άλλες θεραπείες Laser.

Ευχαριστούμε το δερματολόγο Κο Στέλιο Αγγελίδη, για την πλήρη ανάλυση της θεραπείας.

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας