Πέμπτη 18 | 07 | 2024
MyLook.gr >> Μάτια και προστασία
Στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού, τα σύγχρονα fillers υαλουρονικού οξέος μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό εργαλείο ώστε να αναπληρώνουν το έλλειμα όγκου και το ξεφούσκωμα στην περιοχή των ματιών, να γεμίζουν το φρύδι και να προσδώσουν όγκο στα άνω βλέφαρα. Με τον τρόπο αυτό η μετάβαση από το βλέφαρο στην παρειά ομαλοποιείται και το μέσο τριτημόριο του προσώπου φαίνεται πιο φρέσκο και νεανικό.

Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι τα μάτια μας χρειάζονται καθημερινή περιποίηση όπως ακριβώς και το δέρμα μας, τα μαλλιά μας και το σώμα μας; Πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι οι οφθαλμικές σταγόνες υαλουρονικού οξέως αποτελούν τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για να προστατεύουμε τα μάτια μας από τις καθημερινές δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται; Μόλυνση περιβάλλοντος, ηλεκρονικός υπολογιστής, αεροπορικά ταξίδια και ηλικία αποτελούν πολύ επιβαρυντικούς παράγοντες για τα μάτια μας...

Με το παρόν άρθρο ο συνεργάτης του mylook.gr Οφθαλμίατρος Αναστάσιος Κ.Χαρώνης MD, PhD, θα μας δώσει χρήσιμες συμβουλές, από επιστημονικής άποψης, σχετικά με τη χρήση των καλλυντικών στην περιοχή των ματιών.

O συνεργάτης του mylook.gr Οφθαλμίατρος Αναστάσιος Κ.Χαρώνης MD, PhD, συμβουλεύει τις φίλες του mylook.gr για το τι πρέπει να προσέχουν όταν χρησιμοποιούν προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό τους και ειδικότερα γύρω από την περιοχή των ματιών.

Η αισθητική χειρουργική έχει πλέον μπει βαθιά στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων και δεν αποτελεί πλέον «ταμπού». Η σύγχρονη κοινωνία διαμορφώνει όρους και κανόνες και η εμφάνιση παίζει ρόλο και αποτελεί εφαλτήριο για επαγγελματική καταξίωση, ενώ η ομορφιά συνδέεται με την προσωπική ευημερία.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας