Σάββατο 22 | 06 | 2024
MyLook.gr >> Αντιγήρανση
Ανακαλύψτε τα γονίδια σας και παραμείνετε υγιείς! Η ανάλυση γονιδίων καθορίζουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τις διαταραχές στην Υγεία, την Παχυσαρκία, αλλά και την Γήρανση. Με την ανάλυση του γονιδιακού σας προφίλ προσδιορίζεται μια εξατομικευμένη θεραπεία για την επίτευξη των ιδανικών αποτελεσμάτων όχι μόνο ενάντια στην γήρανση, αλλά και για την διασφάλιση της υγείας και της αποτελεσματικής διαχείριση του βάρους.

Η Ιατρική της Αντιγήρανσης (επίσης, γνωστή σαν την Βέλτιστη Ιατρική για την Υγεία ή την Ιατρική της Αναζωογόνησης ή της Μακροζωίας) δρα πριν να είναι πολύ αργά με την πρόληψη ασθενειών και παραγόντων κινδύνου.

Ως το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και προστατευτικό φράγμα από το περιβάλλον μας, το δέρμα είναι η αντανάκλαση της εσωτερικής μας υγείας και ζωτικότητας. Η γήρανση του δέρματος επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των γενετικών, ορμονικών και μεταβολικών αλλαγών, τις ελλείψεις θρεπτικών συστατικών, το άγχος, τον τρόπο ζωής και τις περιβαλλοντικές τοξίνες.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας