Πέμπτη 18 | 07 | 2024
MyLook.gr >> Αισθητική Οδοντιατρική
Το βούρτσισμα και η χρήση οδοντικού νήματος είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για τα δόντια σας, αλλά το τι τρώτε είναι επίσης πολύ σημαντικό. Όταν πρόκειται για την υγεία μας, πραγματικά είμαστε ότι τρώμε, και αυτό είναι ακόμα πιο εμφανές στο στόμα μας.

Περίπου το 85% των ανθρώπων λένε ότι η στοματική δυσοσμία είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να αποφεύγεται κατά τη συνάντησή με κάποιον για πρώτη φορά. Και ενώ η κακή αναπνοή μπορεί να αντιμετωπιστεί και να αποφευχθεί, συχνά δεν γνωρίζουμε καν ότι το έχουμε! Η κακή αναπνοή είναι ένα κοινό πρόβλημα για τον καθένα. Λοιπόν, τι ακριβώς είναι αυτό, τι την προκαλεί, και, το σημαντικότερο, πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό?

Οι σύγχρονες τάσεις της οδοντιατρικής υπαγορεύουν «metal free restorations»δηλαδή εργασίες χωρίς μεταλλικό σκελετό, αφού ο τελευταίος, είναι υπεύθυνος για διάφορες αλλεργίες, οξείδωση, τοξικότητα και αισθητικά προβλήματα. Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο παρουσιάζει την μεγαλύτερη αντοχή οδοντιατρικού υλικού που διαθέτουμε και μπορούμε με αυτό να κατασκευάσουμε από μεμονωμένες στεφάνες «θήκες», έως και γέφυρες ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας.

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές από το συνεργάτη του mylook.gr, Χειρουργό Οδοντίατρο Κο Καρποδίνη, για ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την υγιεινή των δοντιών σας και την αισθητική βελτίωση του χαμόγελού σας.

Αισθητική οδοντιατρική, veneers, λεύκανση από τη μία, ηλεκτρονικό ρετουσάρισμα και photo-shop από την άλλη. Εργαλεία-φετίχ σε μια εποχή που αποθεώνει την αψεγάδιαστη νεότητα ενός αστραφτερού χαμόγελου, ασχέτως αν είναι αληθινό ή όχι. Διαβάστε τι ισχύει και τι όχι...

Ο συνεργάτης του mylook.gr, Χειρουργός Οδοντίατρος Κος Καρποδίνης, μοιράζεται μαζί μας τις 5 συχνότερες απορίες που συναντά στην καθημερινή του πρακτική...

Η κλινική εικόνα των δοντιών και των ούλων της γυναίκας συνήθως επιδεινώνεται μετά από μια εγκυμοσύνη. Οι ορμονικές ανακατατάξεις που έχει υποστεί το σώμα έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση οδοντιατρικών προβλημάτων ή την επιβάρυνση καταστάσεων που ήδη υπήρχαν. Χάρη στις σύγχρονες μεθόδους της αισθητικής οδοντιατρικής μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, να τα διορθώσουμε και να σχεδιάσουμε ένα χαμόγελο πιο όμορφο από πριν.

Τί είναι η ανάλυση χαμόγελου; Eίναι η επαγγελματική αξιολόγηση του χαμόγελου ενός υποψηφίου. Ο οδοντίατρος σχεδιάζει ένα νέο χαμόγελο, το οποίο είναι εξατομικευμένο σε κάθε περίπτωση και μοναδικό, ώστε να ταιριάζει στην ηλικία, στο φύλο, στα χαρακτηριστικά του προσώπου, στο χρώμα του δέρματος και κυρίως στη προσωπικότητα του ενδιαφερόμενου.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας