Δευτέρα 15 | 04 | 2024
MyLook.gr >> Οι προσφορές του μήνα

H άνοιξη έφτασε... 

autumn_2012.jpg...και μαζί του πλησιάζει και η ιδανική εποχή για θεραπείες που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας και το σώμα σας πριν βάλετε το μαγιό και βγείτε στην παραλία. Από τον Απρίλιο μέχρι και τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να φροντίσετε οποιαδήποτε ατέλεια σας ενοχλεί στο σώμα σας (κυτταρίτιδα, αντιαισθητικά "ψωμάκια") και στο πρόσωπό σας (αντιμετώπισης ρυτίδων έκφρασης με botox, υαλουρονικό οξύ κτλ).

Από την πλευρά μας, εμείς στο mylook.gr φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε για όλες τις φίλες και τους φίλους μας τις καλύτερες υπηρεσίες από τους καλύτερους ιατρούς στις πιο χαμηλές τιμές:

Σε συνεργασία με το Δερματολόγο Κο Καραμαλάκη, το mylook.gr προσφέρει σε όλες και όλους εσάς ειδικές τιμές για όλες τις θεραπείες με laser, με Botox, με υαλουρονικό οξύ και όχι μόνο.

Πατήστε την παρακάτω ετικέτα για περισσότερες λεπτομέρειες...

low_price_small.gif

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους πολλούς άντρες φίλους μας που μας εμπιστεύονται, έτσι δεν είναι;

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Μεταμόσχευσης Μαλλιών "Hair Transplant" και ο Επιστημονικός Διευθυντής και Εξειδικευμένος Δερματολόγος Κος Παπαγγελόπουλος προσφέρουν σε όλους τους φίλους μας δωρεάν μια πλήρη επιστημονική διάγνωση ώστε να μπορούν όλοι να συζητήσουν για ό,τι τους απασχολεί σχετικά με το πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Και δε σταματήσαμε εδώ! Αναφέροντας την προσφορά του mylook.gr εξασφαλίσαμε έκπτωση 30% σε όλες τις θεραπείες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Πατήστε την παρακάτω εικόνα, κλείστε ραντεβού, μιλήστε με τον Κο Παπαγγελόπουλο και τους συνεργάτες του, λύστε τις απορίες σας και κάντε στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο! 

hairtransplant_banner.jpg


Σε πείσμα των καιρών και όλων των προφητών για τα κακά που έπονται στη χώρα μας, εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε με το ίδιο κέφι, να χαμογελάμε και να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε και όχι όπως θέλουν κάποιοι να μας την παρουσιάζουν. Αν καταφέρουμε με την προσπάθειά μας που σας παρουσιάσαμε παραπάνω να συμβάλλουμε έστω και ελάχιστα στο να κάνουμε λίγο πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σας, ο σκοπός μας θα έχει επιτευχθεί! Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς πιστεύουμε ότι αν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, όλα γύρω μας γίνονται ομορφότερα. Οπότε... αρπάξτε την όποια ευκαιρία σας δίνεται και χαρείτε τη ζωή σας με τον καλύτερο τρόπο!!

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας