Σάββατο 22 | 06 | 2024
MyLook.gr >> Κυτταρίτιδα
Πολλά προϊόντα ή τεχνικές θεραπείας ισχυρίζονται ότι μπορούν να εξαλείψουν αυτά τα αντιαισθητικά λακκάκια στο δέρμα που ονομάζονται κυτταρίτιδα. Αλλά προτού αποφασίσετε τι θα κάνετε, συμβουλευτείτε έναν γιατρό εξειδικευμένο στην αισθητική ιατρική για να πάρετε μια επαγγελματική άποψη. Ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι θεραπεία να επιλέξετε, αλλά και πως λειτουργεί κάθε θεραπεία στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Ενημερωθείτε με τις απαραίτητες πληροφορίες για τις θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας αναλυτικά.

Είναι ένα ιατρικό μηχάνημα για να ανακουφιστούμε από τον πονοκέφαλο αλλά δεν έχει σχέση με το αλκοόλ. Το VELASHAPE είναι το πρώτο μη επεμβατικό μηχάνημα δεύτερης γενιάς, εγκεκριμένο από τον FDA, για τη σμίλευση τους σώματος και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Μιχελάκη, ένα νέο μηχάνημα κατά της κυτταρίτιδας εφαρμόζεται λίγους μήνες στην Ελλάδα αλλά έχει μεγαλύτερη παρουσία στην Αμερική με εξαιρετικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιεί τη πρωτοποριακή τεχνολογία Photomology™ που είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Αισθητική Ιατρική για τη μακρόχρονη (για μήνες) αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Νοεμβρίου/Δεκεμβρίου 2008 της Aesthetic Surgery Journal αναφέρει ότι υπάρχει ελπίδα στην αποτελεσματική θεραπεία της κυτταρίτιδας. Γιατροί βρήκαν ότι ο συνδυασμός θεραπειών με Yag laser και μεταμόσχευση λίπους οδηγεί στη μείωση της κυτταρίτιδας.

Πολλά λέγονται και γράφονται για το πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες και δεν είναι άλλο από την κυτταρίτιδα. Πολλές υποσχέσεις για οριστική εξαφάνιση, εξηγήσεις για τις αιτίες που τη δημιουργούν κτλ. Διαβάστε ποια από αυτά είναι αλήθεια και ποια όχι.

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να καταπολεμήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό την κυτταρίτιδα και να κάνουμε το δέρμα μας να είναι πιο λαμπερό και πιο λείο, ελαχιστοποιώντας τα σημάδια της. Η αντιμετώπισή της εξαρτάται τόσο από την ίδια τη γυναίκα όσο και από την ιατρική συμβολή με τις τελευταίες ιατρικές μεθόδους.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας