Παρασκευή 09 | 12 | 2022
MyLook.gr >> Δέρμα >> Dermainfusion
Dermainfusion

dermainfusion.jpg

Dermainfusion – Ολική αναζωογόνηση

Κυτταρική αναζωογόνηση,  σύσφιξη δέρματος, εξάλειψη δυσχρωμιών, γεροντικών κηλίδων και λεπτών ρυτίδων σε μια μόνο θεραπεία. Το Dermainfusion εφαρμόζει μια νέα εξελιγμένη τεχνολογία που δρα σε κυτταρικό επίπεδο, με ανώδυνο τρόπο, χωρίς ερεθισμούς και με άμεσα αποτελέσματα επιταχύνοντας την σύσφιξη, αναζωογόνηση και κυτταρική ανανέωση του δέρματος.

Πως λειτουργεί το Dermainfusion;

dermainfusion2.jpg

Πρόκειται για ένα νέο προηγμένο σύστημα διαδερμικής διείσδυσης, με ταυτόχρονη θεραπεία υδρομικροδερμοαπόξεσης. Συνδυάζει την συνεργική δράση της υδρομικροδερμοαπόξεσης και την ελεγχόμενη διαδερμική έγχυση των ενεργών συστατικών, χωρίς την χρήση ένεσης. 
Η κεφαλή του μηχανήματος αποτελείται από μια κυκλική κορώνα διαμαντιών, που εκτός από την μηχανική απολέπιση,( εξάλειψη δυσχρωμιών, λεπτών ρυτίδων, ουλών, μείωση ραβδώσεων), πραγματοποιεί και μικροδονήσεις που διεγείρουν την κυτταρική διαίρεση και αυξάνουν τη μικρόκυκλοφορία της ροής του αίματος. Χάρη σ’ αυτή τη δράση, ενισχύεται η κυτταρική επιδιόρθωση στα βαθύτερα στρώματα. Η ενεργή αυτή διείσδυση των θεραπευτικών συστατικών γίνεται μέσω της εκπομπής ηλεκτρονίων χαμηλής έντασης, επιτρέποντας τη δίοδο βαθιά στο υπόδερμα.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της θεραπείας είναι: Υαλουρονικό οξύ, DMAE, Αμινοξέα, Ιχνοστοιχεία, Οργανικό πυρίτιο κ.α.

dermainfusion4.jpg

Τι προσφέρει το Dermainfusion;

Χρησιμοποιώντας τα ανάλογα συστατικά επιτυγχάνεται:
- Αναζωογόνηση του δέρματος: Εξάλειψη δυσχρωμιών, λεπτών ρυτίδων, ουλών
- Σύσφιξη του δέρματος (MesoLift) για τα κάτωθι σημεία:
   1). Οβάλ του προσώπου και του λαιμού
   2). Έσω μηροί : Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και μείωση του τοπικού πάχους
- Κυτταρική ανανέωση.

Πρόκειται για μια μέθοδο ανώδυνη, που απαιτούνται μικρής διάρκειας συνεδρίες, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και με άμεσα αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε τον δερματολόγο, Κο  Στέλιο Αγγελίδη, για την πλήρη ανάλυση της θεραπείας. 

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας