Τρίτη 19 | 03 | 2024
MyLook.gr >> Ήλιος και Προστασία >> Ποιο αυτομαυριστικό προϊόν ταιριάζει σε κάθε δέρμα;
Ποιο αυτομαυριστικό προϊόν ταιριάζει σε κάθε δέρμα;


Poio_aftomavristiko_tairiazei_se_kathe_derma.jpgΤα αυτομαυριστικά προϊόντα προσφέρουν ένα ασφαλές μαύρισμα μια και το ρόλο του ήλιου αναλαμβάνει μια ουσία (DHA) η οποία δρα με την βοήθεια αμινοξειδίων στη ανώτερη στοιβάδα του δέρματος και προσφέρει ένα χρώμα παρόμοιο με αυτό του μαυρισμένου δέρματος. Η εφαρμογή τους είναι εξαιρετικά απλή και, σε σχέση με τα πρώτα προϊόντα που κυκλοφορούσαν παλιότερα, ο χρόνος αναμονής μέχρι να στεγνώσουν έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό χάρη στη νέα τους υφή και σύνθεση. Η επιλογή όμως του προϊόντος που ταιριάζει στο δικό σας δέρμα είναι δύσκολη μια και στην αγορά υπάρχουν πολλές διαθέσιμες σειρές που υπόσχονται όμορφα αποτελέσματα. Συνεπώς ο ασφαλέστερος τρόπος επιλογής είναι να δοκιμάσετε για να βρείτε το καλύτερο προϊόν και την πιο απλή μέθοδο εφαρμογής του για εσάς.

Κάντε την πρώτη σας δοκιμή σε μια μικρή περιοχή του σώματός σας και φυσικά όχι πριν από ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός. Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να περιμένετε 24 ώρες για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα. Αν θέλετε μπορείτε να επιτύχετε πιο βαθύ μαύρισμα με περισσότερες εφαρμογές του προϊόντος. Επίσης το αποτέλεσμα επηρεάζεται και από τον τρόπο που απλώνετε το προϊόν στο δέρμα σας. Τα τζελ, τα σπρέι και οι λοσιόν είναι καλύτερα για λιπαρές επιδερμίδες ενώ οι κρέμες και οι βαριές λοσιόν για πιο ξηρά δέρματα.

Καλό είναι πριν από την εφαρμογή του προϊόντος να γίνεται μια απολέπιση του δέρματος μια και θα λειανθούν οι επιφάνειες και η εφαρμογή θα γίνει πιο ομοιόμορφα. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να απλώνετε τα προϊόντα αυτομαυρίσματος σε καθαρή, ενυδατωμένη επιδερμίδα, αποφεύγοντας τα σημεία που δε μαυρίζουν ιδιαίτερα σε κανονικές συνθήκες, όπως οι παλάμες, τα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα και ο λαιμός.

Βάλτε το προϊόν μια ώρα ή και περισσότερο προτού πέσετε για ύπνο και αφήστε το να στεγνώσει όλο το βράδυ. Καλό είναι να φοράτε έστω και ένα ελαφρύ ρούχο μια και πιθανόν να αφήσει κάποιο λεκέ αν είναι ακόμα σε υγρή μορφή.

Ξεκινήστε με υπομονή και χωρίς υπερβολικές προσδοκίες. Βάλτε κάποιο ήπιο προϊόν στην αρχή στο δέρμα σας και δοκιμάστε τη δράση του προκειμένου να προχωρήσετε σε πιο δραστικά μέτρα.

Επίσης καλό είναι να γνωρίζετε ότι το μαύρισμα από τα προϊόντα αυτά διαρκεί 3 έως 5 ημέρες και δεν μπορεί η διάρκεια αυτή να μεγαλώσει περισσότερο από 1 ημέρα αν αποφεύγετε το ντους.

Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τη μέθοδο του αυτομαυρίσματος και τα προϊόντα ώστε να καταλήξετε στη λύση που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και στο δέρμα σας.

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας