Τετάρτη 08 | 05 | 2024
MyLook.gr >> Δέρμα και Ομορφιά >> Οι πιο δημοφιλείς Μη Επεμβατικές Αισθητικές Θεραπείες του 2012
Οι πιο δημοφιλείς Μη Επεμβατικές Αισθητικές Θεραπείες του 2012
12/3/2013


Σύμφωνα με την Ideate Media οι διαδικασίες που κυριάρχησαν στην αγορά της αισθητικής βελτίωσης για το 2012, ανήκουν σε τρεις κατηγορίες:Nευροτοξίνες, Fillers και Λέιζερ.

Chart.jpg

 

Νο 1 δημοφιλής μέθοδος: Νευροτοξίνες, Botox

botox_1.jpgΤο Botox παραμένει ο ηγέτης όλων των θεραπειών παγκοσμίως. Κατέχει την υψηλότερη ζήτηση στην κατηγορία των μη επεμβατικών αισθητικών θεραπειών για το 2012. Το Botox εκτιμάται ότι θα φθάσει το μέγεθος του $ 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το 2011 πραγματοποιήθηκαν  5,6 εκατομμύρια θεραπείες Botox, αντανακλώντας την τεράστια δημοτικότητα αυτής της διαδικασίας. Η αγωγή των ρυτίδων με το Botox, εδώ και πολύ καιρό εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχη διαδικασία, που επιλέγεται για  άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν μια γρήγορη και ασφαλή λύση για μια νεανική εμφάνιση.

Νο 2 δημοφιλής μέθοδος: Λέιζερ


laser_1.jpgΗ χρήση του λέιζερ ήρθε στη δεύτερη θέση για το έτος 2012. Οι πιο δημοφιλείς διαδικασίες με λέιζερ περιλαμβάνουν μη επεμβατικές διαδικασίες με λέιζερ αναδόμησης της επιδερμίδας.  Αυτές οι μέθοδοι λέιζερ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην αφαίρεση κηλίδων από τον ήλιο, στη μείωση ερυθρότητας και ερεθισμού της επιδερμίδας καθώς και στη βελτίωση των επιφανειακών αιμοφόρων αγγείων της επιδερμίδας. Επιπλέον συμβάλουν αποτελεσματικά στη μόνιμη αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Η υγεία και η εμφάνιση του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά με τις διάφορες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Νο 3 δημοφιλής μέθοδος: Fillers με υαλουρονικό οξύ


fillers_1.jpgH χρήση υαλουρονικού οξέως (VOLUMA, Juvederm ULTRA, Restylane κα) σε συγκεκριμένα σημεία της επιδερμίδας, αποτελεί την τρίτη πιο δημοφιλή μη επεμβατική μέθοδο αισθητικής βελτίωσης. Με αυτή την διαδικασία μπορούν να διορθωθούν οι βαθύτερες γραμμές, οι ρυτίδες και τα σημεία που παρατηρείται απώλεια του όγκου, όλα εκείνα δηλαδή που αρχίζουν να διαφαίνονται κατά την διάρκεια της γήρανσης.  Ανάλογα με την περιοχή που το έχει ανάγκη, ο ιατρός συνεργάζεται με τον ασθενή για να επιλέξει το κατάλληλο υλικό για να αποδώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να ενημερωθείτε για αυτές τις δημοφιλείς διαδικασίες είναι να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους γιατρούς που προσφέρουν στις υπηρεσίες τους τις παρακάτω μη επεμβατικές μεθόδους αισθητικής βελτίωσης.

Το 2013 φαίνεται να είναι άλλη μία πολλά υποσχόμενη χρονιά για ακόμα περισσότερες  επαναστατικές μεθόδους δερματολογικής βελτίωσης. Το mylook.gr θα φροντίζει πάντα να σας έχει ενήμερους με τα τελευταία νέα.

Πηγή: prweb.com

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας