Δευτέρα 01 | 03 | 2021
MyLook.gr >> Σώμα >> Σύσφιξη δέρματος και γράμμωση σώματος
Σύσφιξη δέρματος και γράμμωση σώματος

Σύσφιξη δέρματος και γράμμωση σώματος 
Η τεχνολογία- Fractional Endermo Body
fractional3.jpgΗ τεχνολογία FRACTIONAL ενδερμολογίας  είναι πατενταρισμένη τεχνολογία που αποτελείται από διάφορες κυλινδρικές χειρολαβές αποτελούμενες από πληθώρα πολύ μικρών οπών, δημιουργώντας πολυ-μικρο-κλασματική διέγερση. Χάρη στην αναρρόφηση και τη μηχανική επίδραση των κυλίνδρων, το δέρμα δέχεται 1180 μικροερεθίσματα ανά τετραγωνικό δεκατόμετρο σε κάθε πέρασμα. Αυτό σε συνδυασμό με την κεντρική αναρροφητική διάταξη της χειρολαβής, επιτρέπει να πραγματοποιηθεί η θεραπεία στους ιστούς χωρίς την άσκηση δύναμης με ένα μοναδικό προνόμιο, χωρίς βλάβη στο δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πολυδιάστατη θεραπεία στην πάσχουσα περιοχή.

Η Θεραπεία
Λειτουργεί σε κάθε χιλιοστό του προσώπου και του λαιμού.
facial7.jpgΗ μικρο κλασματική διέγερση της FRACTIONAL ενδερμολογίας έχει έντονη δράση  στους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την επανεργοποίηση της διαδικασίας παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου. Η πατενταρισμένη τεχνολογία είναι άκρως αποτελεσματική, αναδιαρθρώνει το συνδετικό ιστό, μειώνει τις ρυτίδες και το χαλαρό δέρμα. Η αποστραγγιστική δράση και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας της ροής του αίματος οξυγονώνει  και θρέφει την επιδερμίδα διατηρώντας το δέρμα τονισμένο και λαμπερό.

Πως γίνεται η θεραπεία σώματος;
Η θεραπευτική αγωγή γίνεται αρχικά σε όλο το σώμα κατά την πρώτη φάση και διαρκεί 20 λεπτά. Η επικεντρωμένη αντιμετώπιση ενός προβλήματος γίνεται με ειδικό πρόγραμμα εστίασης (FOCUS) για περίπου 10 λεπτά, επαναφέροντας στους χαλαρωμένους ιστούς την αρχική πυκνότητα  και ελαστικότητα. Επιτυγχάνοντας διέγερση, λιπόλυση, και λιπογλυπτική με εκπληκτικά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αποτελέσματα θεραπείας
fractional4.jpg- Αύξηση μικροκυκλοφορίας αίματος (μεγαλύτερη οξυγόνωση των ιστών).                  
- Σύσφιξη δέρματος - κυτταρίτιδας - θεραπεία όψης πορτοκαλιού 
- Εστίαση σε περιοχές με συσσώρευση λίπους-αύξηση της λιπόλυσης                      
-  Μείωση τοπικού λίπους.
- Διέγερση ινοβλαστών και παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης                        
-  Σύσφιξη δέρματος
- Τόνωση και σφρίγος σε χαλαρούς ιστούς.

Η FRACTIONAL ενδερμολογία σώματος επειδή γίνεται σε όλο το σώμα, επιτρέπει την επαναμορφοποίηση της "φιγούρας", δημιουργώντας αρμονία στη σιλουέτα του σώματος.

Ευχαριστούμε το δερματολόγο Κο Στέλιο Αγγελίδη, για την πλήρη ανάλυση της θεραπείας.
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας