Πέμπτη 25 | 04 | 2024
MyLook.gr >> Υαλουρονικό Οξύ και Δέρμα >> Υαλουρονικό οξύ και όγκος
Υαλουρονικό οξύ και όγκος
12/11/2009


Juvederm_ULTRA.jpgΟρισμένα προϊόντα υαλουρονικού οξέως έχουν ειδική σύνθεση που προσφέρει όγκο στο πρόσωπο για την επανόρθωση του σχήματος στα ζυγωματικά και στα μάγουλα τα οποία έχουν χάσει τον όγκο τους λόγω της γήρανσης ή λόγω της απώλειας σημαντικού βάρους. Αμέσως μετά τη θεραπεία θα παρατηρήσετε ότι το σχήμα του προσώπου σας έχει γίνει πιο στρογγυλό προσφέροντας έτσι μια πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση.

Και το σημαντικότερο: Τα αποτελέσματα αυτά μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και 18 μήνες.

Ποια είναι η λειτουργία του υαλουρονικού οξέως για να το επιτύχει αυτό;

Σύμφωνα με την Κα Χριστίνα ΤάκηΠλαστικό Χειρουργό με μεγάλη εμπειρία στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, «ένα εκλυστικό πρόσωπο χαρακτηρίζεται από ήπιες και στρογγυλές γραμμές, ανορθωμένα ζυγωματικά και ξεκάθαρες γραμμές στο σαγόνι. Αυτά τα χαρακτηριστικά σχηματίζουν το «τρίγωνο της ομορφιάς» που αποτελεί το πρότυπο ομορφιάς σήμερα».

fysiki_giransi.jpg

«Καθώς μεγαλώνουμε, η απώλεια λίπους, η βαρύτητα και η απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος συνεργούν στην αναστροφή του παραπάνω τριγώνου και οδηγούν σε πιο στενό μέτωπο και ένα πιο φαρδύ και βαρύ σαγόνι», προσθέτει η Κα Τάκη.

Χάρη στο υαλουρονικό οξύ, αυτό μπορεί να διορθωθεί επαναφέροντας την ισορροπία του προσώπου και τις σωστές αναλογίες. Επαναφέρει το χαμένο όγκο, επαναπροσδιορίζει τις γραμμές του προσώπου, «γεμίζει» τη μύτη και προσφέρει μια πιο νεανική όψη. Το υαλουρονικό οξύ βοηθάει στην επαναφορά του όγκου του προσώπου που χάνεται με την πάροδο του χρόνου ή την απώλεια βάρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα υαλουρονικού οξέως που κυκλοφορούν στην αγορά προέρχονται από πολλές εταιρίες (Perlane, Juvederm VOLUMA, Teosyal Ultra Deep, Forthelis Extra κα). Η τελική επιλογή του προϊόντος που θα χρησιμοποιηθεί καθορίζεται από την επιλογή του ιατρού σας που βασίζονται στις ανάγκες του προσώπου σας.

Ευχαριστούμε την Πλαστικό Χειρουργό Κα Χριστίνα Τάκη για τις πολύτιμες πληροφορίες που παρείχε στους φίλους του mylook.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Δρ.Τάκη τις προσφορές για τους φίλους του mylook.gr πατήστε εδώ


Χριστίνα Τάκη
Πλαστικός Χειρουργός
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;

Χριστίνα Τάκη

Πλαστικός Χειρουργός

Kίντος Διονύσιος

Πλαστικός Χειρουργός

Αγγελίδης Στέλιος

Δερματολόγος

Γιώργος Χαρώνης

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Αισθητική Οφθαλμολογία

 
Σχετικές Θεραπείες
 
Ρωτήστε περισσότερα...