Πέμπτη 28 | 03 | 2024
MyLook.gr >> Lifestyle >> Λεύκανση Αιδοίου
Λεύκανση Αιδοίου
14/12/2011


Προσοχή: Τα κείμενα που ακολουθούν περιέχουν αναλυτικές πληροφορίες για τα γυναικεία γεννητικά όργανα και τις σχετικές με αυτά πλαστικές επεμβάσεις. Δεν πρέπει να διαβάζονται από άτομα κάτω των 18 ετών.

Απαλλαγείτε από το ενοχλητικό σκούρο χρώμα στην ευαίσθητη περιοχή με μία συνεδρία μόνο!

Ο συνεργάτης του mylook.gr, Χειρουργός Γυναικολόγος Κος Αλέξανδρος Μπάντερ μας παραχώρησε μια συνέντευξη σχετικά με μια νέα τεχνική που εφαρμόζεται με μεγαλη επιτυχία και προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα:

fairy.jpgΕρώτηση: Κύριε Μπάντερ πείτε μας σχετικά με τη μέθοδο λεύκανσης αιδίου. Τι είναι και που απευθύνεται;

Απάντηση: Στο Κέντρο μας εφαρμόζεται αποκλειστικά σε πανευρωπαίκό επίπεδο η πρωτοπορειακή μέθοδο λεύκανσης Αιδοίου-Πρωκτού με την χρήση του διοδικού Laser διπλού κύματος (Double Wave Laser Vaginal Rejuvenation & Bleaching). Η συγκεκριμένη μέθεδος είναι πατέντα του κέντρου μας και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τον ομιλώντα.

H λεύκανση του αιδοίου-Πρωκτού αποσκοπεί στην μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή των χειλέων του αιδοίου ή ακόμα και του περινέου, το οποίο πολλές φόρες εάν δεν είναι εκ γενετής μπορεί να είναι απότελεσμα των ορμονικών αλλαγών, την πάροδο της ηλικίας ή των τοκετών. Η κατάσταση αυτή πολλές φορές είναι ενοχλητική τόσο για την ίδια την γυναίκα όσο και για το σύντροφό της.

Ερώτηση: Πώς γίνεται η επέμβαση;

Απάντηση: Η επέμβαση βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού Laser, τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε μία και μόνο συνεδρία που δεν ξεπερνάει τα 30-45 λεπτά. Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα.

Ερώτηση: Πού γίνεται η επέμβαση και τι πρέπει να περιμένει η ασθενής μετά;

Απάντηση: Η επέμβαση κατά κανόνα γίνεται στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού και γίνεται με τοπική αναισθησία. Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση και την υγιεινή της περιοχής, ενώ συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για 7 περίπου μέρες.

Ερώτηση: Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της επέμβασης;

Απάντηση: Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Ερώτηση: Μπορεί να γίνει συνδυασμός επεμβάσεων για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα;

Απάντηση: Η λεύκανση του αιδοίου, μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την λεύκανση της περιοχής του πρωκτού αλλά και με την επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων , προσδίδοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ερώτηση: Και μια προσφορά για τις φίλες του Mylook.gr;

Απάντηση: Για όλες τις φίλες του mylook.gr προσφέρουμε δωρεάν ενημέρωση για την τεχνική μας στο κέντρο μας. Καλές γιορτές σε όλες και όλους τους φίλους σας.

Αλέξανδρος Μπάντερ
Χειρουργός Γυναικολόγος - Πλαστική Αισθητική
Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Που μπορώ να απευθυνθώ;

Αλέξανδρος Μπάντερ

Χειρουργός Γυναικολόγος - Πλαστική Αισθητική

 
Ρωτήστε περισσότερα...