Σάββατο 30 | 05 | 2020

Διαβάστε στις παρακάτω κατηγορίες τις εμπειρίες άλλων φίλων του mylook.gr για μια θεραπεία ή επέμβαση που έκαναν και μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας εμπειρία.


 

Αύξηση στήθους

Λεπτομέρειες
Ηλικία: 32
Φύλο: Γυναίκα
Είδος επέμβασης/θεραπείας: Άυξηση Στήθους
Αριθμός γιατρών που συμβουλεύτηκα: 2
Κόστος: 4500,00€
Πόνος: Λίγο για 2 εβδομάδες
Ικανοποίηση από το αποτέλεσμα: Πολύ ικανοποιημένη
Άλλες επεμβάσεις που έκανα στο παρελθόν
Καμία
Τί με οδήγησε στην απόφαση...
Για αρκετά χρόνια δεν ήμουν ικανοποιημένη με το μέγεθος του στήθους μου. Δεν μπορούσα να φορέσω τα μπλουζάκια που μου άρεσαν. 2 φίλες μου είχαν ήδη κάνει αύξηση στήθους και μου άρεσε το αποτέλεσμα. Μετά τη γέννηση της κόρης μου και αφού τελικά το στήθος μου δεν έφτασε στο μέγεθος που ήθελα, αποφάσισα να κάνω αύξηση. Σε αυτό βοήθησε και η εμπειρία 2 φιλενάδων μου που είχαν κάνει και είχαν πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
Τη μεγάλη μέρα...
Ήμουν πολύ νευρική την ημέρα της επέμβασης. Ο άντρας μου με πήγε στην κλινική και μου έλεγε αστεία για να ξεχάσω το άγχος μου (κάτι που δε βοηθησε και πολύ για να είμαι ειλικρινής…). Ο αναισθησιολόγος μου εξήγησε για την αναισθησία και ο γιατρός μπήκε στο δωμάτιο και σχεδίασε με μαρκαδόρο τα σημεία που θα γίνονταν οι τομές. Από μέσα μου έλεγα: "τι πάω να κάνω τώρα;". Το χειρουργείο πήγε καλά. Οι γιατροί δημιούργησαν μια "θηκη" στους μυες του στήθους μου και έβαλαν τα ενθέματα από μια τομή από τις μασχάλες. Τώρα πια δε φαίνεται τίποτα! Όταν μετά από μερικές ημέρες έβγαλα τους επιδέσμους, είδα το καινούργιο μου στήθος. Ήταν περιεργο! Τα ενθέματα στέκονταν πολύ ψηλά και το θέαμα ήταν περίεργο. Ο γιατρός μου εξήγησε ότι σταδιακά θα έρχονταν στην κανονική τους θέση όταν θα έφευγε το πρήξιμο.
Η ανάρρωση...
Γυρίζοντας σπίτι σταματήσαμε με τον άντρα μου στα μαγαζιά για ψώνια. Ένιωθα πολύ καλά και αστειευόμουν με το γεγονός ότι θα έπρεπε να αγοράσω καινούργια σουτιέν πια. Άρχισα να αγωνιώ μήπως πλεόν το στήθος μου ήταν πολύ μεγάλο και ανησύχησα όταν η μαμά μου είπε ότι ήταν τεράστιο! Βέβαια αυτό ήταν λόγω του πρήξιμου που δεν είχε φύγει ακόμα.
Τί έγινε μετά...
Οι περισσότεροι φίλοι μου είπαν πολύ καλά λόγια για τη νέα μου εμφάνιση μια και το στήθος μου είναι πλέον συμμετρικό με το υπόλοιπο σώμα μου. Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα από ό,τι περίμενα. Επίσης δε με εμπόδισε στο θηλασμό της κόρης μου (10 μηνών τώρα)
Η συμβουλή μου...
Το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν το έκανα πριν 10 χρόνια. Πάντα ήξερα ότι αυτό ήταν ό,τι χρειαζόμουν αλλά δεν το τολμούσα. Η συμβουλή μου είναι να μάθετε μερικά πράγματα για την επέμβαση πριν μιλήσετε με το γιατρό σας για να ξέρετε τι να τον ρωτήσετε και να το κάνετε για τους σωστούς λόγους. Δηλαδή για εσάς και μόνο...


Μαρία Μ.

Εκτύπωση Αποστολή Σελίδας
Η εμπειρία μου...
Όνομα (όπως θέλετε να εμφανίζεται)
E-mail
Ηλικία
Φύλο
Είδος επέμβασης/θεραπείας
Αριθμός γιατρών που συμβουλεύτηκα
Κόστος
Πόσο πόνεσα και για πόσο χρονικό διάστημα
Πόσο ικανοποιήθηκα από το αποτέλεσμα
Άλλες επεμβάσεις που έκανα στο παρελθόν
Τί με οδήγησε στην απόφαση...
Τη μεγάλη μέρα...
Η ανάρρωση...
Τί έγινε μετά...
Η συμβουλή μου...
Συμπληρώστε τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα.